↓
 

Borra, magyar!

Mert az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk...

Borra, magyar!
  • Borász
  • Birtok
  • Boraim
  • Blog
  • Itt találsz meg
    • Adatkezelési tájékoztató
Kezdőlap - Oldal 4 << 1 2 3 4 5 6 … 19 20 >>

Bejegyzés navigáció

← Régebbi bejegyzések
Újabb bejegyzések →

Házasság Hete – borral

Borra, magyar! Közzétéve 2017-02-13 , Noemi2017-02-13

A héten a Valentin naphoz kapcsolódó Házasság Hete rengeteg rendezvénnyel hívja fel a figyelmünket magunkra, egymásra, a házasságunkra. Jó pár éve foglalkozunk esküvőjükre készülő jegyespárokkal. A plébániánkon februártól áprilisig minden héten várjuk a jegyeseket, ahol mi is elmondhatjuk nekik a … Olvasd tovább →

Közzétéve Egyéb

Baráti borozgatás

Borra, magyar! Közzétéve 2017-01-29 , Noemi2017-01-29

Hétvégén baráti borozgatásra hívtak bennünket, kötetlen együttlétre, laza, beszélgetős délutánra, ahol csak élvezzük az egymással töltött időt, s közben a gyerekeink is jól elvannak a házigazda gyerekekkel. Örömmel mentünk, mert tudjuk, nekünk is fontosak az ilyen meghitt, tartalmas beszélgetések. Ráadásul … Olvasd tovább →

Közzétéve Egyéb, Ételek és borok | Címkék mit igyak, perec, rozé

Kóstoljunk bort! De miből?

Borra, magyar! Közzétéve 2017-01-20 , Noemi2017-01-20

Borbemutatóra mész és nem tudod, hogy viselkedj? Szeretnéd a barátaid boros tudásoddal elkápráztatni? A most induló sorozatban arról lesz szó, hogyan is kóstoljunk bort, mire figyeljünk akkor, ha társaságban kóstolunk, vagy éppen hogyan tartsunk otthon a barátoknak egy kis, rögtönzött … Olvasd tovább →

Közzétéve Borkóstoló, Pezsgő | Címkék borbetegség, kóstolás, pezsgő, pohár

Hideg van!

Borra, magyar! Közzétéve 2017-01-14 , Noemi2017-01-14

Az elmúlt hetekben tapasztalható hideg nem volt rendkívüli – még akkor sem, ha a legtöbben azt gondolták. Szerencsére a fagyos idő nem tett kárt a szőlőben. A növény ilyenkor még mélynyugalmi állapotban van, így akár mínusz 20 fokot is kibír … Olvasd tovább →

Közzétéve Egyéb, Kreatív, Pezsgő | Címkék borkő, degorzsálás, fizikai, hidegkezelés, üledék

Bejegyzés navigáció

← Régebbi bejegyzések
Újabb bejegyzések →

Legutóbbi bejegyzések

  • Perecet vegyenek!
  • Ezüstös év egy arany éremmel – Borversenyek
  • Indul az új évad!
  • Bor mint gyógyszer
  • Bor és vers

Legutóbbi hozzászólások

  • Guld - Bor és vers
  • Jaber Viktor - Bor és vers
  • Guld - Pezsgőkészítés – 5. fázis. A nagy BUMM!
  • Kemendy László - Pezsgőkészítés – 5. fázis. A nagy BUMM!
  • Guld - Kapcsolat

Címkék

alapbor Badacsony balatoni bor barátok bor borbetegség borverseny borász cabernet franc Cserszegi fűszeres degorzsálás fajélesztő fehér bor fehérbor fuxli hálaadás hőség kadarka karácsony koronazár kéknyelű kénhidrogén marketing merlot málna nyaralás német bor olaszrizling perec pezsgő pezsgőkörút rajnai rizling recept receptek rezveratrol rozé siller Syrah szüret szürkebarát szőlő szőlővirág torta villány vörösbor

Archívum

Kategóriák

  • Borkóstoló
  • Egyéb
  • Ételek és borok
  • Kreatív
  • Pezsgő
  • Recept
  • Szőlő

Ezt olvastátok a legtöbben

  • Biológiai almasav-bontás avagy MLF 1.9k views
  • Kökénylikőr karácsonyra 1.4k views
  • Forralt bor 1k views
  • Siller – láng siller – fuxli (fuchsli) 1k views
  • Mire jó a megmaradt pezsgő? 867 views
  • Bor és vers 860 views
  • Rozé, siller, fuxli? 831 views
  • Bor mint gyógyszer 781 views
  • Fejtés januárban 709 views
  • Parafa dugó – kreatívan 656 views

Legutóbbi bejegyzések

  • Perecet vegyenek!
  • Ezüstös év egy arany éremmel – Borversenyek
  • Indul az új évad!
  • Bor mint gyógyszer
  • Bor és vers

Copyright

Oldalaink tartalmának bárminemű felhasználása csak előzetes írásbeli engedélyünkkel lehetséges. A felhasznált képek sajátjaink, illetve a freedigitalphotos.net oldalról származnak.
©2021 - Borra, magyar! - Weaver Xtreme Theme Adatkezelési tájékoztató
↑

A honlap elsősorban 18 éven felüliek számára készült. Ez az oldal sütiket használ. Kérem, engedélyezze a sütik használatát vagy zárja be az oldalt! További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás